Select your Top Menu from wp menus

PDM denunță ca act de violență electorală incendierea unei mașini la Bălți

Un automobil, care aparţine fiului candidatului PDM în circumscripţia Bălţi, Serghei Iordan, a ars noaptea trecută pe strada Mihai Eminescu din oraş. Poliţia suspectează că ar fi vorba despre o incendiere, informeaza agentia IPN, citata de Europa Libera.

Într-o conferinţă de presă, şeful Inspectoratului General al Poliţiei, Alexandru Pînzari, a declarat că oamenii legii au fost sesizaţi și că la locul faptei au fost depistate urme de benzină şi chibrituri.

Într-un comunicat de presă, Partidul Democrat din Moldova a menţionat că denunţă categoric violenţa de campanie care a avut loc în municipiul Bălţi în noaptea de luni spre marţi, când a fost incendiată maşina lui Maxim Iordan – fiul candidatului PDM pentru circumscripţia nr. 10, Serghei Iordan.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pdm-denunta-ca-act-de-violenta-electorala-incendierea-unei-masini-la-balti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19