Select your Top Menu from wp menus

9 din 10 predicții ale lui Nostradamus s-au îndeplinit

Deși predicțiile sale au fost făcute încă în 1555, afirmațiile sale servesc drept temă de aprige discuții încă până în zilele noastre. Astfel, 9 din cele 10 cele mai importante predicții ale sale s-au adeverit. Ce urmează?

1. Moartea lui Henric al II-lea

Iată ce scria Nostradamus şi ce s-a întâmplat:

„Leul tânăr îl va înfrânge pe cel mai bătrân pe câmpul de luptă, într-o singură luptă. Îi va străpunge ochii în cușca aurită; două răni într-unul, apoi va pieri de o moarte năprasnică”.

La 1 iulie 1559, pe când regele participa la un turnir, accidental, lancea prietenului său, care îi era adversar în competiție, a străpuns coiful regal de aur și a pătruns în ochi. Făptașul îngrozit, contele de Montgomery, era mai tânăr decât suveranul; o așchie din arma ruptă i-a provocat acestuia o a doua rană, iar regele a îndurat dureri cumplite timp de zece zile, după care a murit. În tot acel timp el avea să fie și să rămână singurul suveran al Franței cu un singur ochi. Atât Henric, cât şi Montgomery, aveau câte un leu pe scuturile lor. Rege al Franţei între 1547 şi 1559, Henric al II-lea a murit în timpul unui turnir.

2. Marele incendiu din Londra

Incendiul a avut loc în anul 1666 şi a distrus o mare parte din oraş, inclusiv catedrala Sf. Paul.

„Sângele celui drept va fi cerut de Londra, Ars de foc în anul 66, Bătrâns Doamnă va cădea din locul ei înalt, Şi mulţi din aceeaşi sectă vor fi ucişi”

3. Revoluţia Franceză

În urma binecunoscutei revoluţii din 1789, care a servit drept model pentru multe popoare europene, ţăranii au reuşit să îi învingă pe nobili şi să-i trimită la Bastilia, unde au fost decapitaţi

4. Domnia lui Napoleon

„PAU, NAY,LORON va fi mai mult din foc decât din sânge, Ca să înoate în glorie, cel puternic
va fugi spre confluenţă. El va refuza să intre la Piuses, Pe cei depravaţi îi va întemniţa”.

Pau, Nay şi Oloron sunt trei oraşe din Franţa. Anagramând numele lor obţinem, NAPAULON ROY, adică Napoleon, rege. Mai mult din foc are menirea de a sublinia familia modestă din care provenea Napoleon. Piuses poate fi Papa Pius al VI-lea sau Pius al VII-lea, rivali ai lui Napoleon.

5. Louis Pasteur

Este o predicţie fantastică. Pasteur avea să fie catalogat descoperitorul vaccinurilor împotriva antraxului şi rabiei. Ulterior, s-a demonstrat că vaccinul anti-antrax fusese deja descoperit.
Un lucru pierdut, ascuns pentru multe secole,
Va fi descoperit, Iar păstorul va fi celebrat aproape ca un zeu. Însă zvonurile spun că va fi dezonorat.

 

6. Hitler

Iată ce a scris Nostradamus.
„În vestul Europei, Se va naşte un copil din părinţi săraci. El va seduce o mulţime de oameni cu vorbele sale Şi faima lui va creşte până în est”

Născut în vestul Europei din părinţi foarte săraci, Hitler a fost un orator desăvârsit, datorită acestei calităţi ajungând în fruntea poporului german

7. Charles de Gaulle

„Unul numit Gaulle va conduce de trei ori …”

Istoricul personaj a fost lider al Forţelor Franceze Libere în Al Doilea Război Mondial, prim-ministru al Franţei în guvernul provizoriu postbelic şi primul preşedinte al celei de-a Cincea Republici.

8. Asasinarea lui J.F. Kennedy şi a lui Bobby Kennedy

„Un om mare va fi doborat într-o zi de o lovitură nimicitoare, O faptă malefică, prevăzută de purtătorul unei petiţii. Un altul va cădea la timp de noapte. Conflict la Reims, Londra şi o molimă în Toscana”

John Kennedy, a primit numeroase ameninţări cu moartea şi a fost împuşcat mortalîn după-amiaza zilei de 22 noiembrie 1963. Bobby Kennedy a fost ucis la miezul nopţii, pe 5 iunie 1968.

9. Atentatele din septembrie 2001

„Un foc zguduitor din centrul pământului va cauza fiori în Oraşul Nou. Două roci mari vor purta urmele mult timp, Arethusa va înroşi un alt râu”

În ziua de 11 septembrie 2011, turnurile gemene din New York au fost ţinta unui atac terorist.

10. Un mare cutremur în viitor?

„O mişcare în pantă a pământului, o mare calamitate, Peste Pământurile din Vest şi Lombardia Va fi foc pe navă, ciumă şi captivitate: Mercur în Sagetător. Saturn „dispare””

Cutremurul este prezis în Lumea Nouă, cel mai probabil în California. Data când Mercur va fi în Săgetător, iar Saturn nu va fi vizibil este 25 noiembrie 2015.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/9-din-10-predictii-ale-lui-nostradamus-s-au-indeplinit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19