Select your Top Menu from wp menus

870 de mii de dolari pentru învestirea lui Putin

Vladimir Putin va redeveni preşedinte al Rusiei, la 7 mai, după o ceremonie de învestitură fastuoasă de peste 870 de mii de dolari.
Potrivit Ria Novosti, învestirea lui Putin se va desfășura în trei săli de la Kremlin și va fi deschis de garda de onoare care va prezenta simbolurile funcției prezidențiale: steagul, emblema oficială și o copie specială a Constituției, păstrată în biblioteca prezidențială.

Vladimir Putin va citi, cu mâna pe copia Constituției, un scurt jurământ în care va promite să-și servească țara.

Ceremonia va continua cu 30 de salve de tun, în onoarea lui Putin. Evenimentul va fi transmis în direct de șase posturi de televiziune din Moscova, începând cu ora 11:00.

Peste 1.000 de parlamentari, miniștri, oficiali ai Administrației Prezidențiale, guvernatori, personalități ale vieții culturale, oameni de știință, reprezentanți ai mass-media au fost invitați la acest evenimet fastuos.

sursa: trm.md

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/870-de-mii-de-dolari-pentru-investirea-lui-putin/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19