Select your Top Menu from wp menus

Un tanar originar din R.Moldova, s-ar fi sinucis in Timisoara, din cauza bacului picat

Poliţiştii iau în calcul ipoteza ca un tanar originar din Republica Moldova, al cărui cadavru a fost găsit în curtea unui depozit din Timişoara,să se fi sinucis, aruncându-se de pe o clădire, dupa ce a aflat ca nu promovase examenul de bacalaureat, anunta Mediafax, citat de hotnews.ro.

Potrivit sursei, tanarul de 19 ani locuia la Timisoara si aflase, duminica dimineata, ca a picat proba la matematica a examenului de bacalaureat. 
Potrivit anchetatorilor, tânărul de 19 ani, Marius S., fusese elev la Liceul „Emanuil Ungureanu” din municipiu, iar săptămâna trecută a susţinut pentru a doua oară examenul de bacalaureat, după ce în sesiunea din vară l-a picat.

Cadavrul tânărului de 19 ani din Republica Moldova a fost descoperit, duminică, în curtea unui depozit din Timişoara.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/800/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19