Select your Top Menu from wp menus

8 MESERII cu risc sporit de ÎNGRĂŞARE

De fapt, orice job care presupune statul la birou ne distruge sanatatea. De asemenea, monitorul calculatorului ne distruge vederea.

Sedentarismul determina luarea in greutate. Unele profesii prezinta un procent mai mare de “risc”, atunci cand vorbim despre adaugarea unor kilograme in plus; suntem compromisi de o combinatie nefericita, care contine o alimentatie nesanatoasa, un stres continuu si alte elemente.

Intr-un studiu realizat in randul a 3.600 de angajati full-time, CarrerBuilder si Harris Interactive au descoperit ca 55% dintre acestia se considera supraponderali si 41% recunosc deschis ca “au pus pe ei” de cand au jobul respectiv. Dintre cei care s-au ingrasat, 59% au adaugat in jur de 5 kg, in timp ce 30% s-au ingrasat cu 9 kg.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/8-meserii-cu-risc-sporit-de-ingrasare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19