Select your Top Menu from wp menus

75,1% dintre moldoveni cred că lucrurile în Republica Moldova merg într-o direcţie greşită

75,1% dintre moldoveni cred că lucrurile în Republica Moldova merg într-o direcţie greşită,potrivit unui sondaj, realizat de CBS-AXA.
În acelaşi timp, rata celor care cred contrariul este de 18%. Totodată, 57,7 la sută dintre persoanele chestionate spun că nu sînt prea mulţumite şi deloc mulţumite de felul în care trăiesc. Numărul celor care susţin că sînt destul de mulţumiţi de modul lor de trai este de aproximativ 14%. Doar 0,8 la sută dintre participanţii la sondaj afirmă că sînt foarte mulţumiţi de felul în care trăiesc.
De asemenea, jumătate dintre cei intervievaţi consideră că, în prezent, viaţa lor este mai proastă, comparativ cu cea de acum un an. Alţi 13,6% spun că trăiesc mai bine decît anul trecut.
Sondajul „Omnibus: toamna 2012”, a fost efectuat de Centrul de Investigaţii Sociologice şi Marketing „CBS-AXA”, în perioada 19-27 septembrie, pe un eşantion de 1225 de persoane, din 90 de localităţi. Marja de eroare a sondajului este de 3%, notează MOLDPRES.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/751-dintre-moldoveni-cred-ca-lucrurile-in-republica-moldova-merg-intr-o-directie-gresita/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19