Select your Top Menu from wp menus

Pentru prima ŞEDINŢĂ a CR Orhei din acest an, o listă LUNGĂ de chestiuni

Prima şedinţă a Cosiliului raional Orhei din acest an este anunţată pentru ziua de joi, 3 martie. Pentru şedinţa sunt preconizate mai mult de 20 de chestiuni. Lista este deschisă de proiectul Strategiei de dezvoltare integrată a raionului Orhei până în anul 2020.
Conslierilor le sunt propuse spre aprobare şi  o serie de decizii de esenţă financiar-bugetara, planul de activitatea al CR în prima jumătate a anului curent, planurile de acţiuni pentru controlul asupra tutunului şi alcoolului, s.a.; regulamentele de funcţionare a unor direcţii şi servicii raionale; de utilizare a Fondlui de rezervă, dar şi un regulament privind stabilirea premiului anual pentru persoanele cu funcții de demnitate publică și funcționarilor publici din cadrul Consiliului raional Orhei.
Pe ordinea de zi a şedinţei figurează şi câteva proiecte de decizii cu specific sezonier, care se referă la incorporarea în serviciul militar şi la amenajarea teritoriilor.
Atât orarul şedinţelor comisiilor de specialitate, cât şi proiectele chestiunilor care urmează a fi examinate în plen au fost afişate pe site-ul oficial al Consiliului raional. Potrivit unui proiect care va fi supus dezbaterii în şedinţa de joi, pentru funcţia de şef al Direcţiei Educaţie este propusă candidatura Silviei Mustovici, care din noiembrie trecut este conducător interimar al învăţământului de la Orhei.

DRITS Orhei – la REORGANIZARE, cu un nou ŞEF interimar în frunte


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/73131-2/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19