Select your Top Menu from wp menus

O femeie a adus la serviciu un tort cu… marijuana. Trei colegi s-au intoxicat

O femeie din orașul canadian Victoria a adus la serviciu un tort de ciocolată, în care, ulterior, a fost descoperită marijuana. După ce au mâncat desertul, trei colegi au simțit amețeli și dezorientare în spațiu. Medicii au diagnosticat intoxicarea cu marijuana, scrie gazeta.ru, citat de Hotnews.md.

Femeia care a adus tortul, a spus poliției că l-a luat din frigiderul de acasă și nu știa că are în componență droguri, iar fiul femeii a recunoscut că el a pregătit desertul și l-a uitat acasă.

Poliția nu va înainta nicio învinuire femeii pentru că ea a acționat fără rea-voință, iar fiul va fi condamnt la câteva ore de muncă în folosul comunității.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/718/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19