Select your Top Menu from wp menus

70 de incalcari ale legii, înainte de atingerea majoratului. La 17 ani, un adolescent din Niculaeuca, Orhei, căutat de poliție//FOTO

Update: La puţin timp după publicarea anunțului despre căutarea minorului fugar, poliția ar fi revenit cu o informatie despre găsirea acestuia. Asta, după ce, noaptea trecută, adolescentul, împreună cu alţi doi discipoli fugiți de la Centrul de plasament din Orhei, au mai comis doua infracţiuni în satul Suvorovca, raionul Fălești.
Asupra celor reţinuţi, polițiștii ar fi depistat mai multe bunuri, printre care şi o armă.

​Un minor în vârstă de 17 ani, originar din satul Neculăieuca, Orhei, riscă   închisoare de la 2 la 5 ani,pentru că ar fi săvârșit răpire a mijlocului de transport și  alte peste 70 de infracțiuni. Dar, înainte de a fi gasit vinovat de către instanța de judecată, bănuitul va trebui să fie găsit de către poliție.


In anunțul despre căutare, poliția a atașat poze ale minorului, menționând ca acesta a fugit de mai multe din curatela unui Centru de plasament din Orhei, unde a ajuns după ce a rămas fără supraveghere parintească.

Politia sustine ca în perioada anilor 2017-2019 adolescentul a comis peste 70 de infracțiuni contra patrimoniului, cum ar fi – tentativă de răpire a mijlocului de transport,  răpirea mijlocului de transport, furturi și tentative de furt din gospodării, biserici și magazine.

Din 5 aprilie  curent, bănuitul minor este anunțat în căutare de către Inspectoratul de poliție Orhei  pentru răpirea mijlocului de transport.

Semnalmente: Înălțimea 165 cm, corpolență medie, ochi căprui, față ovală, sprâncene accentuate, păr vopsit, de culoare blond-roșcat. Are o cicatrice verticală  deasupra sprâncenei de la ochiul stâng.

 Persoanele care au recunoscut minorul din imagini sau cunosc locul aflării acestuia sunt rugate să informeze neîntârziat poliția la numerele de telefon: 060668005, 078325001 sau 112.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/70-de-incalcari-ale-legii-inainte-de-atingerea-majoratului-la-17-ani-un-adolescent-din-niculaeuca-orhei-cautat-de-politie-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19