Select your Top Menu from wp menus

7 tentative de introducere ilicită a mărfurilor in R.Moldova in 24 de ore

Colaboratorii vamali ai Biroului Vamal Leuşeni -Albiţa au anihilat timp de 24 de ore, 7 tentative de trecere ilicită a mărfurilor din Europa în Republica Moldova

Intr-un autocar  care transporta din Italia în Republica Moldova 62 de pasageri, transmisiuni şi colete neînsoţite, au  fost depiustate o motocicletă uzată „Kawasaki” dezasamblată (fără roţi) – în valoare de circa 97 mii lei, precum şi 286 întrerupătoare.

Motocicleta împreună cu întrerupătoarele erau camuflate printre coletele amplasate în remorca autocarului.

Intr-un  „Mercedes” care efectua ruta neregulată Bucureşti-Chişinău, colaboratorii vamali au depistat tăinuite 270 de perechi de încălţăminte pentru dame în asortiment.

In pereţii portbagajului şi lucrurile personale ale soferului unui autoturism  „Hyundai” condus de un tînăr în vîrstă de 32 ani, originar din rn. Nisporeni,  au fost gasite  13 genţi pentru dame, 5 genţi destinate pentru notebook şi 45 de poşete pentru dame.

Intr-un microbuzului de model „IVECO” care transporta transmisiuni şi colete neînsoţite din Italia spre Republica Moldova a fost depistata  o motoretă de model „PIAGGIO 49 cc”.

Colaboratorii vamali au mai descoperit in alte 2 unitati de transport, cu colete din  Italia trimise in R.Moldova, ochelari de soare si de vedere nedeclarati, in suma de cca 23 mii lei si cămăşi noi, marca „Night Walker”, in suma cca 7 mii lei.

În majoritatea cazurilor, persoanele responsabile de aceste acte frauduloase au fost amendate p în cuantum de 500 la 1500 lei cu achitarea drepturilor de import, iar în cazul introducerii ilegale a motocicletei, organul vamal acumulează toate materialele în vederea examinării cazului sub aspect penal, se precizeaza intr-un comunicat al Serv iciului Vamal.

  • incaltaminte
  • camasi
  • motoreta

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/7-tentative-de-introducere-ilicita-a-marfurilor-in-r-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19