Select your Top Menu from wp menus

7 SEMNE care îţi arată că discuţi cu un PSIHOPAT

Cum iti dai seama ca ai in fata ta un psihopat? Sunt mai multi decat ne-am fi imaginat si au aceleasi „trasaturi”, spune specialista in comportamentul uman Lillian Glass, care colaboreaza cu FBI-ul pentru demascarea minciunilor, in timpul interogatoriilor.

Un psihopat sufera de o tulburare grava de personalitate si face lucruri impulsive. Psihopatii nu stiu sa isi insuseasca normele sociale.
Nu stim cati psihopati traiesc in SUA. Stim insa ca, potrivit unui studiu, din 500 de directori executivi aflati in SUA si Marea Britanie, 26% au spus ca au observat unele nereguli la locul de munca si au cunostinta de asemenea lucruri si 24% au recunoscut ca in industria financiara, trebuie sa actionezi ilegal, pentru a avea succes.
Cartea lui Glass, „Limbajul corporal al mincinosilor”, ofera unele semne care pot da in vileag un psihopat.
 psohopat, posao
1. Folosesc in mod constant timpul trecut.
Cercetatorii au descoperit ca psihopatii folosesc timpul trecut mai des decat pe cel prezent, deoarece sunt detasati de prezent, scrie Glass.
2. Folosesc afirmatii legate de cauza si efect.
„Din cauza faptului ca se simt „indreptatiti” si vad lumea din jur si oamenii din ea ca pe niste obiecte, potrivit cercetatorilor Universitatii din British Columbia, psihopatii folosesc multe cuvinte precum „deoarece” si „astfel incat”, dorind sa isi justifice propriile rationamente.
3. Vorbesc excesiv despre nevoile lor primordiale.
Deoarece nu isi ocupa timpul cu altceva, psihopatii se gandesc aproape mereu la nevoile lor primare, precum hrana, adapostul si hainele, scrie Glass. Cand vorbesc despre ceea ce le trebuie, psihopatii tind sa foloseasca de doua ori mai multe cuvinte ca de obicei si furnizeaza prea multe informatii.
 
4. Nu isi asuma vina sau responsabilitatea.
Psihopatii se considera mereu victime, au sentimentul „indreptatirii”, spune Glass. „Psihopatul vorbeste despre el insusi in termeni laudativi, in timp ce da vina pe altii si nu isi asuma responsabilitatea pentru actiunile sale”. Poti simti asta in lipsa emotiei din vocea lor.
5. Se contrazic foarte des.
Chiar si in aceeasi propozitie… „Psihopatii vor minti si vor omite informatia, atunci cand le adresezi o intrebare, dar risca sa iti spuna adevarul, daca ii abordezi cu alte cuvinte. Cercetatorii au descoperit ca acest fapt are legatura cu functiile creierului”, precizeaza Glass.
psihopat, bzi.ro
6. Nu stiu sa planga.
„Cand „plang”, psihopatii se sterg „sub fiecare ochi”, dar nu in acelasi timp. „In general, oamenii plang cu ambii ochi si ii sterg in consecinta cu batista”, spune experta.
7. Limbajul corpului lor este diferit de ceea ce iti transmit pe cale verbala.
Glass spune ca psihopatii „una spun si alta fac”, limbajul corpului lor are alta poveste. De exemplu, in timp ce raspunde afirmativ, un psihopat si-ar putea inclina capul in semn negativ.
sursa: manager.ro

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/7-semne-care-iti-arata-ca-discuti-cu-un-psihopat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19