Select your Top Menu from wp menus

COPII-MINUNE de la Hollywood carora FAIMA timpurie le-a stricat CARIERELE

Primul copil minune al Hollywood-ului, Shirley Temple, care juca in filme de la 3 ani, a murit la 85 de ani. La 6 ani castiga Premiul Oscar si a ramas pana in ziua de azi cea mai tanara actrita premiata cu Oscar. Insa, la 22 de ani a ales sa se retraga si sa lase in urma cariera de actrita.

copii-minune-de-la-hollywood_8_size7

„Am incetat sa mai cred in Mos Craciun la 6 ani, cand mama m-a dus la magazin ca sa-l vad, iar el mi-a cerut autograful” (Shirley Temple)

Shirley Temple a fost unul dintre cei mai populari copii-vedeta de la Hollywood si a obtinut primul ei rol la varsta de trei ani. Calitatile sale de cantareata, dansatoare si actrita i-au adus admiratia a milioane de fani din lumea intreaga. A jucat in total in 43 de lungmetraje, insa a intampinat dificultati in a-si mentine cariera la acelasi nivel dupa ce a devenit adulta si s-a retras din industria cinematografica in 1950, la varsta de 22 de ani. Timp de 4 ani, a fost un magnet pentru box-office, publicul fiind complet hipnotizat si fascinat de inteligenta si talentul ei. Insa, actrita n-a rezistat presiunii si a decis la 22 de ani sa puna capat unei cariere de succes. Spre deosebire de tinerii actori de astazi, ea a stiut cand sa puna stop si cand sa nu fie luata de valul succesului.

Pentru mai multe, click AICI

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/7-copii-minune-de-la-hollywood-carora-faima-timpurie-le-a-stricat-carierele/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19