Select your Top Menu from wp menus

65 de tineri din Orhei vor fi recrutaţi pentru Forţele Armate în aprilie-iunie

În perioada aprilie-iunie din raionul Orhei urmează a fi încorporaţi în rândul Forţelor Armate 65 de tineri. Potrivit unei hotărâri de Guvern, încă un recrut din raionul Orhei va fi încorporat pentru serviciul militar cu termen redus. Sarcina de încorcporare pentru raionul Orhei a crescut faţă de perioada octombrie 2015-ianuarie 2016, când la armată au plecat 57 de tineri.

În campania actuală de incorporare din raioanele care intrau odinioară în component fostului judeţ Orhei, vor pleca la armată în total 184 de tineri. Din raionul Telenești vor fi încorporați 48 de recruți, din Rezina – 37, iar din Șoldănești – 33.

Pe ansamblul republicii sarcina de încorporare este de 1691 de tineri. Serviciul militar în termen în Republica Moldova durează 12 luni.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/65-de-tineri-din-orhei-vor-fi-recrutati-pentru-fortele-armate-in-aprilie-iunie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19