Select your Top Menu from wp menus

5 MAŞINI de lux pe care Shor i le-ar fi OFERIT lui Filat, duse ca PROBE la CNA

Cinci autoturisme de lux au fost ridicate de la Vlad Filat si au fost parcate la Centrul Naţional Anticorupţie (CNA). Automobilele Toyota Land Cruiser, Mercedes S-Klasse, Volkswagen Touareg, Porsche Cayenne şi Mercedes Viano, aparţinând politicianului Vlad Filat, au fost ridicate în cadrul dosarului instrumentat de procurori şi aduse luni în curtea CNA. Msinile nu sunt inca sechestrate, ci au statut de corpuri delicte, fiind , menţionate în autodenunţul lui Ilan Shor.
Cele 5 automobile de lux figurează în mărturiile controversatului om de afaceri Ilan Shor, în prezent primar al oraşului Orhei, depuse săptămâna trecută la Procuratura Generală. Shor a indicat masinile ca facand parte din bunurile care le-a oferit lui Filat in schimbul protectiei si diverselor avantaje. Suma totala a mitei, inclusiv in bani si servicii, ar constitui $250 milioane, pe perioada anilor 2010-2015.
Totodata, procurorii au anunţat că au iniţiat procedura de punere sub sechestru a bunurilor fostului premier Vlad Filat, in dosarul de coruptie si trafic de influenta, pornit dupa denuntul lui Shor.