Select your Top Menu from wp menus

Să aflăm în discuţie despre soluţiile autorităţilor raionale pentru problemele educaţionale

La sfarsitul saptamanii curente,  Radio Orhei va organiza  o noua emisiune de dezbateri in direct. Tema dezbaterii radiofonice, programata pentru  sambata, 22 iunie, este “ Reorganizarea institutiilor de invatamant si alte probleme  si solutii pentru  procesul educational din raionul Orhei”.

In cadrul emisiunii care va  va incepe la ora 8:30, participantilor la dezbateri le vor fi  adresate si intrebarile, comentariile , sugestiile la tema venite la Radio Orhei  prin intermediul mesajelor de pe retelele de socializare  sau apelurilor telefonice in  direct.

La emisiune au fost invitati reprezentanti ai  Direcţiei Învătământ,  Tineret şi Sport (sefa Eudochia Ştefârţă),  Consiliului raional  al Sindicatelor din Educaţie si Ştiinţă (presedintă Margareta Gotcă) si  consilierul raional Oleg Vasilcan,  care si-au confirmat deja participarea la dezbateri.

In contextul preconizatelor reorganizari,   de amintit faptul ca  soarta  scolilor primare din satele Donici, Hulboaca, Păhărniceni şi  Şercani a fost discutata la sedinta recenta a Consiliului raional Orhei, fara a se ajunge la un numitor comun.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/43403/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19