Select your Top Menu from wp menus

404 persoane infectate cu COVID-19 sunt în stare gravă

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 21 442 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 404 persoane infectate se află în stare gravă, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, 25 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată, iar 973 sunt internați în stare de gravitate medie.

Pe parcursul zilei de ieri alte 257 persoane au fost tratate și externate. Până la ora actuală, 14 856  persoane s-au vindecat de COVID-19.

Totodată, MSMPS informează despre înregistrarea unui alt deces provocat de COVID-19. Virusul a răpit viața unui bărbat de 54 ani, din raionul Florești. Acesta a fost transferat cu pneumonie interstițială polisegmentară bilaterală, la data de 18 iulie, de la Spitalul Raional Florești, la Institutul de Medicină Urgentă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/404-persoane-infectate-cu-covid-19-sunt-in-stare-grava/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19