Select your Top Menu from wp menus

40 de elevi din Izvoare, Orhei n-au mers la școală. În cale le-a stat zăpada, adunată de vânt pe șosea

Copiii din satul Izvoare, care învaţă la gimnaziul din satul vecin, au lipsit astăzi de la ore. Autobuzul şcolar, care urma să-i transporte la gimnaziul din satul Pohrenbeni, nici nu a pornit la drum. De vină au fost nămetii, care s-au format după ce vântul puternic a spulberat zăpada de pe câmp şi a aşezat-o pe şosea.

Potrivit șefului-adjunct al DSE Orhei, Viorel Patraș, pe unele porţiuni ale drumului Șercani-Pohrebeni-Izvoare se circulă cu dificultate. Chiar dacă  de ieri nu mai ninge, vântul a făcut o surpriză neplăcută, adunând pe şosea zăpada de pe câmpul din preajmă. Pentru a nu risca, şoferul autobuzului şcolar, care trebuia să  ducă 40 de elevi şi câţiva pedagogi din satul Izvoare la gimnaziul din Pohrebeni, nici nu a pornit la drum.

Viorel Patraș a menționat că două unități de tehnică specializată sunt  antrenate în deblocarea circulației pe acest sector de  drum, iar  încă o unitate lucrează la asigurarea accesului spre satul Susleni. Asta, din cauza că și pe porțiunea de drum de la intersecția cu satul Berezlogi  s-au adunat suluri de zăpadă de pe câmp și au blocat  câteva automobile. 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/40-de-elevi-din-izvoare-orhei-n-au-mers-la-scoala-in-cale-le-a-stat-zapada-adunata-de-vant-pe-sosea/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19