Select your Top Menu from wp menus

4 persoane au decedat într-un accident rutier la Comrat

În dimineaţa zilei de sâmbătă , în oraşul Comrat, s-a produs un accident rutier care s-a soldat cu decesul a 4 persoane și rănirea 1 persoane.

Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că în timp ce şoferul automobilului de model BMW 528, de 29 ani, din Comrat, ce se deplasa cu viteză excesivă, a pierdut controlul asupra volanului s-a tamponat în obstacol (gard) după care inversîndu-se, automobilul a fost proiectat într-un copac și ca urmare autovehicul s-a aprins. În automobil la acel moment se aflau și patru pasageri. Se presupune, că atît șoferul cît și pasagerii acestuia se aflau în stare de ebrietate.

Din accident a rezultat decesul a 4 persoane, trei din ele au decedat la fața locului: șoferul și doi pasageri cu vîrstele de 26 ani domiciliul Comrat și 24 ani din Ucraina or. Odessa iar alt pasager cu vîrsta de 20 ani din Comrat a decedat în urma leziunilor corporale peste 10 minute, în secția de reanimare a spitalului din Comrat. Un pasager cu vîrsta de 19 ani din Rusia cu diverse leziuni corporale a fost internat în spitalul din Comrat . Cauzele şi împrejurările exacte ce au condus la producerea accidentului rutier urmează a fi stabilite de către CP Comrat.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/4-persoane-au-decedat-intr-un-accident-rutier-la-comrat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19