Select your Top Menu from wp menus

3500 de femei ninja se antreneaza în armata Iranului

Peste 3500 de femei din Iran fac arte marţiale şi se pregătesc să devină ninja, anunţă un comunicat oficial, citat de televiziunea iraniană Press TV şi ziarul The Atlantic.

Canalul iranian de televiziune Press Tv a realizat un reportaj de aproape 7 minute în care arată felul în care femeile-ninja iraniene se antrenează.

Popularitatea de care se bucură artele marţiale în rândul sexului feminin în Iran nu trebuie să mire, spune The Atlantic, pentru că femeile din această ţară sunt tratate „ca nişte copii” şi împiedicate să facă sport într-un mod organizat sau care să poată ducă la performanţă. Astfel, atunci când în 2007 femeile din Iran s-au calificat la Olimpiadă, un oficial le-a avertizat în mod public că le aşteaptă pedepse severe pe cele care nu urmează legile islamice în timpul competiţiei.

sursa: realitatea.net

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/3500-de-femei-ninja-se-antreneaza-in-armata-iranului/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19