Select your Top Menu from wp menus

32 de mii de lei au fost colectate la Târgul de Caritate din Orhei. Vineri va fi organizat un Concert de Caritate

Puțin peste 32 de mii de lei au fost colectate ieri la Târgul de Caritate organizat pentru acoperirea cheltuielilor legate de operația unei fetițe din Orhei.
Acest lucru a fost anunțat pe rețelele de socializare de una din organizatoarele târgului, Ina Negruță.
În cadrul evenimentului, găzduit de Biblioteca ”A.Donici”, au fost puse în vânzare mai multe haine, jucării și produse pentru copii. La colectarea și vânzarea celor adunate, au participat și voluntarii Asociației ”Filantropia Creștină”, de pe lânfă biserica românească din Orhei. 
Acțiunile grupului de tinere orheience, care colectează mijloace financiare nu se opresc aici.
Vineri la Școala de Muzică din Orhei, începând cu ora 17:30, va fi organizat un concert de caritate. Tatiana Costiuc, din cadrul Filarmonicii Naționale va susține un recital, acompaniată de discipolii Școlii de Muzică. Prețului unui bilet este de 50 de lei.

Graţie unei intervenţii chirugicale din noiembrie curent, o nouă tumoare a fost extirpată, asta deşi operaţia a fost una extrem de dificilă. micuţa Ecaterina locuieşte în cartierul Nordic al oraşului şi a fost diagnosticată cu cancer la un rinichi, în anul 2016.Atunci fetiţa, a trecut printr-o operaţie în urma căreia a rămas fără rinichi, dar boala a recidivat.
Cei care vor să o ajute pe micuța Ecaterina o pot face prin intermediul boxelor de colectare a banilor instalate în câteva magazine din Orhei și la biroul executoarei judecătorești Lilia Corolețcaia, din incinta Consiliului Raional, care se află la primul etaj,
Banii pot fi donați prin intermediul sms-urilor conținutul „ecaterina nasalciuc” la:
9002 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL
2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL.
Totodată se acceptă și achitările prin prin automatele de plata MMPS. Vă rugăm să selectați compartimentul ‘E-money’, după care accesați ‘BPay’ și întroduceți codul 17002348. Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.
Mai multe detalii și documente pot fi găsite pe site-ul caritate.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/32-de-mii-de-lei-au-fost-colectate-la-targul-de-caritate-din-orhei-vineri-va-fi-organizat-un-concert-de-caritate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19