Select your Top Menu from wp menus

31.000 de dolari pentru dintele ex- Beatles, John Lennon

Un dentist canadian, care a scris o carte despre dinţii personalităţilor, a plătit 31.000 de dolari pentru dintele fostului membru Beatles, John Lennon.

Potrivit Hollywood Reporter, se aştepta ca dintele, de care artistul s-a despărţit în anul 1960, să fie vândut cu circa 16.000 de dolari.

Dentistul canadian Michael Zuk a licitat prin telefon 19.500 de lire sterline. El a declarat că îl va afişa în biroul său. „Atunci când am auzit că este scos la licitaţie mi-am spus că trebuie să îl am. Unii oameni vor crede că este scârbos, alţii vor fi fascinaţi de el”, consideră Zuk.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/31-000-de-dolari-pentru-dintele-ex-beatles-john-lennon/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19