Select your Top Menu from wp menus

3000 lei mita pentru un permis

Conducătorul unei şcoli auto şi complicele său, colaborator al Biroului de Evidenţă şi Exploatare a Transportului Glodeni riscă cinci ani de închisoare. Cei doi au fost reţinuţi pentru trafic de influenţă şi corupere pasivă.

În fapt, şeful şcolii auto, susţinând că are influenţă asupra unui colaborator al BEET Glodeni, ar fi pretins 3000 lei pentru susţinerea cu succes şi eliberarea pe numele denunţătorului a permisului de conducere de categoria „B” şi „C”.

Acesta a fost reţinut în flagrant după primirea celor 3000 lei marcaţi „mită CCCEC”. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o amendă de 12.500 – 37.500 lei, ori va face închisoare de până la cinci ani.

Complicele său, colaboratorul BEET, riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 10 ani cu amendă în mărime de 25.000 – 75.000 lei. De asemenea, va fi privat de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la doi la cinci ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/3000-lei-mita-pentru-un-permis/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19