Select your Top Menu from wp menus

3 vanzatori de uraniu vor comparea in fata instantei, alti membri ai gruparii – in cautare

Procurorii au finalizat urmărirea penală şi au trimis spre examinare în Curtea de Apel Chişinău dosarul privind tentativa de comercializare a uraniului, descoperită în luna iunie curent la Chişinău.

Procurorul general Valeriu Zubco a relatat corespondentului INFOTAG că pe banca acuzaţiilor au fost trimişi trei membri activi ai unei grupări criminale suspectate de contrabandă cu uraniu şi reţinuţi la finele lunii iunie în centrul capitalei.

„Printre cei trei inculpaţi figurează şi o cetăţeancă a Federaţiei Ruse, în vîrstă de 38 de ani, locuitoare a oraşului Tiraspol. Ceilalţi doi, în vîrstă de 50 şi 57 de ani, sînt cetăţeni ai R.Moldova, dintre care unul este jurist. La moment, unul dintre inculpaţi este cercetat în stare de libertate, ceilalţi doi – se află în arest. În privinţa celorlalţi membri ai grupării criminale, inclusiv capul grupării, care au fost anunţaţi în căutare, urmărirea penală continuă într-o procedură separată”, a spus el.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/3-vanzatori-de-uraniu-vor-comparea-in-fata-instantei-alti-membri-ai-gruparii-in-cautare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19