Select your Top Menu from wp menus

3 turisti moldoveni prinsi in incendiu la Brasov

Un incendiu s-a declanşat sâmbătă dimineaţa la o pensiune din Poiana Braşov, situată în spatele hotelului Şoimul. Trei turisti din Republica Moldova erau în pensiune chiar la izbucnirea incendiului. Din fericire nimeni nu a fost rănit.
Au ars 200 de metri pătraţi din acoperişul clădirii, o parte din mansardă şi bucătăria. Au fost folosite trei autospeciale la stingerea focului, iar intervenţia a durat mai bine de trei ore pentru că s-a acţionat la înălţime, în condiţii dificile, fiind nevoie să decopertăm acoperişul.
„Cel mai probabil incendiul s-a declanşat din bucătăria pensiunii, de la unul dintre aparatele electrocasnice’, a declarat pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.
Potrivit acestuia la izbucnirea incendiului în pensiune erau şase turişti, dintre care trei din Republica Moldova, dar nimeni nu a fost rănit, titreaza cronicaromana.ro.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/3-turisti-moldoveni-prinsi-in-incendiu-la-brasov/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19