Select your Top Menu from wp menus

14 colaboratori ai penitenciarelor, suspectaţi de complicitate cu „Machena”

Paisprezece angajaţi ai Departamentului Instituţiilor Penitenciare sunt cercetaţi penal pentru depăşirea atribuţiilor de serviciu. Aceştia sunt bănuiţi că ar fi complici ai grupului criminal Machena.

Serviciul de presă al Ministerului de Interne, care face trimitere publika.md ar fi comunicat ca cei 14 ofiţeri  sunt cercetaţi penal pentru depăşirea atribuţiilor de serviciu în interesul organizaţiei Machena.

Martorii care figurează în dosar susţin că bănuiţii favorizau introducerea drogurilor în penitenciare. Mai mult, aceştia ascundeau faptul că unii deţinuţi erau maltrataţi de către reprezentanţii grupării criminale Makena.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, bănuiţii riscă până la 10 ani de închisoare cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii pe un termen de la 2 la 5 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/26901/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19