Select your Top Menu from wp menus

2500 euro pentru o fată livrată bordelurilor din Grecia si Turcia

Trei membri ai unei rețele de proxeneți au fost reținuți de poliție după ce au fost depistați racolând moldovence pe care le duceau la produs în hotelurile din Grecia și Turcia.

Traficanții le promiteau fetelor salarii de câte 500 de euro, iar apoi, în drum spre Istanbul, le spuneau pentru ce le solicitaseră, în realitate.

Interlopii au recunoscut că trebuiau să facă rost de câte 2.500 de euro de la fiecare fată trimisă să se prostitueze. Activitatea grupării era dirijată de un tânăr de 28 de ani originar din Ștefan Vodă, cunoscut printre traficanți sub pseudonimul de „Kitaeț”.

Fiecare dintre cei trei proxeneți riscă acum între 4 și 7 ani de pușcărie


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/2500-euro-pentru-o-fata-livrata-bordelurilor-din-grecia-si-turcia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19