Select your Top Menu from wp menus

25 de REGULI de urmat in caz de CUTREMUR

Cutremurele din zonele seismic active ale lumii nu contenesc. Oamenii sunt scuturati si infricosati. Fie ca se intampla in  asa zisul  ’cerc al focului’  din California mai indepartata,   fie ca se intampla imn muntii Vrancea de langa noi.

Pentru ca asa si nu se aude despre vreo metoda de pevenire oportuna in caz de cutremur si pentru ca acest pericol nu poate fi evitat, e bine sa cunoastem o serie de reguli absolut necesare de respectat pentru a nu suferi pierderi umane sau materiale .

Exista cateva reguli care trebuie urmate in timpul si dupa producerea unui cutremur, informeaza  TopdeTop  cu referire la  site-ul  Campaniei nationale pentru prevenirea dezastrelor.

In timpul  cutremurului
1. Stati inauntru incaperii pana cand miscarea se opreste si este sigur sa iesiti afara.
Multe raniri din timpul unui cutremur se intampla cand oamenii sunt loviti de obiectele care cad in momentul in care doresc sa intre sau sa iasa din cladiri.

Click AICI pentru mai multe


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/25-de-reguli-de-urmat-in-caz-de-cutremur/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19