Select your Top Menu from wp menus

25 de lucruri despre ŢARA care ar putea lua locul GAZPROMului

Qatarul. Altădată,  una dintre cele mai sărace țări de pe Glob. Acum, cea mai bogata. Asta, datorita resurselor de petrol și de gaz natural si exporturilor  in multe tari ale lumii.

S-ar putea sa livreze gaz si in Europa, daca tarile UE vor renunta la  gazul rusesc, ca sanctiune pentru faptul ca  F.Rusa a anexat Ucraina si isi continua politica agresiv-imperiala in raport cu Ucraina, dar si cu Moldova.

Potrivit publicatiei  Al Alam, Emirul Qatarului Tamim Bin Hamad a spus la sfarsitul saptamanii trecute, in timpul intalnirii  cu secretarul de stat american John Kerry, că țara sa ar putea compensa necesarul de gaz al Europei, dacă statele UE vor renunța la livrările Gazprom.

E un motiv ca sa aflam  mai multe despre aceasta tara, nu?  Unele   din cele 25 de  lucruri pe care TopdeTop le prezinta   sunt putin sau chiar deloc cunoscute.  

Click AICI pentru a afla cele 25 de lucruri despre tara care ar putea luc locul Gazpromului

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/25-de-lucruri-despre-tara-care-ar-putea-lua-locul-gazpromului/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19