Select your Top Menu from wp menus

25 de TERTIPURI electorale care pot deturna VOTUL

Lupta pentru putere nu este deloc un joc curat. Tentatia de a castiga alegerile si a avea favoruri post-electorale este irezistibila.

O buna parte din tertipurile   care au drept scop schimbarea scorului electoral se fac in chiar ziua scrutinului.  Unele metode de frauda electrorala sunt  realizate de ‘specialisti’ in afara sectiilor de votare, iar pentru altele e nevoie de cei din interior, scrie TOPdeTOP, care prezinta   25 de metode prin care se fraudeaza alegerile:
1. Metoda “Foto”.
Intrarea în cabinele de vot cu aparate de fotografiat sau cu telefoane mobile cu cameră pentru fotografierea votului. O astfel de procedură se aplică de către cei care vor să urmărească votul unor persoane cărora le-au promis bani sau alte foloase.
2. Metoda “Buletin fără ştampilă”. Înmânarea unor buletine de vot ce nu au aplicată ştampila de control. Metoda se foloseşte în mod deosebit în secţiile unde se cunoaşte că mulţi vor vota cu un alt candidat.
3. Metoda “Buletinul votat”.
Înmânarea unor buletine de vot pe care a fost aplicat în prealabil ştampila “votat”. Metodă similară cu cea de mai sus.
4. Metoda “Tipografia”. Distribuirea unui număr mai mare de buletine de vot decât cel real. E vorba de tipărirea ilegală a unor buletine de vot care să ajungă în secţie prin intermediul unui membru al biroului.

Click AICI, pentru mai multe


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/25-d-tertipuri-electorale-care-pot-deturna-votul/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19