Select your Top Menu from wp menus

Grup de susţinere pentru femeia acuzată că a violat un taximetrist tulcean FOTO

După ce au văzut cum arată, mai multe persoane au decis să facă parte dintr-un grup de susţinere pentru Luminiţa Perijoc (30 de ani), femeia care a ajuns la Psihiatrie pentru după ce l-a atacat cu un cuţit pe taximetristul Nicolae Stan (34 de ani).

Din grupul creat pe Facebook, descris ca fiind un pamflet, fac parte deja aproape 800 de persoane, scrie adevarul.ro.

Amintim faptul că tânăra tulceancă este acuzată de lipsire de libertate, viol şi tentativă de omor după faptele petrecute în cursul săptămânii trecute. La 12.00 noaptea, femeia l-ar fi obligat (sub ameninţarea cuţitului) pe taximetrist să întreţină relaţii sexuale cu ea, după care, atunci când acesta a încercat să fugă, l-a lovit de două ori cu un cuţit de bucătărie.

Povestea taximetristului violat, subiect de prima pagină în presa britanică

„Am fost dezbrăcat, am fost condus în dormitor. Eu nu puteam să întreţin un raport sexual deoarece ma aflam sub ameninţarea cuţitului. Am rugat-o frumos să mă lase să merg până la baie la duş, mi-a zis că acceptă, apoi a realizat că am luat-o la dreapta. spre uşa de la intrare. Mi-a aplicat o lovitură pe care am barat-o cu mâna stângă. I-am zis: «M-ai tăiat», dar a urmat o a doua lovitură de cuţit, în zona tâmplei“, a povestit Nicolae.

Nicolae (34 de ani) spune că de cinci ani, de când practică taximetria, nu a mai păţit aşa ceva. Se gândeşte serios să nu mai facă niciodată „comisioane“ (să transporte cumpărături la domiciliu), pentru că îi este frică pentru viaţa lui. Bărbatul este însurat şi are acasă trei copii.

Făcea „comisioane“: pe bază de mesaje telefonice, ducea la domiciliul persoanelor diferite produse. Miercuri după amiază a primit mai multe comenzi de la Luminiţa, care a justificat că apelează la aceste servicii pentru că este operată şi nu se poate deplasa. A făcut patru comisioane în acea zi la adresa Luminiţei. La primele trei nimic nu dădea de bănuit: femeia era în halat de casă şi avea cârje.

La al patrulea „comision“, însă, lucrurile s-ai schimbat: Luminiţa nu mai avea cârje şi era îmbărcată mai „provocator“. Era miezul nopţii.

„I-am dus o sticlă de vin roşu, demisec şi un pachet de ţigări. Era a treia sticlă. Atunci m-a tras în casă la dumneaei, m-a tras de mână din hol, de la uşa de la intrare, până în bucătărie şi mi-a zis că în seara asta voi fi al ei. A scos un cuţit de la spate, sub ameninţarea cuţitului m-a forţat să întreţinem raporturi sexuale“, povesteşte Nicolae.

A încercat să o calmeze, să o roage să lase cuţitul jos, dar nu  a avut succes. „Am fost dezbrăcat, am fost condus în dormitor. Eu nu puteam să întreţin un raport sexual deoarece ma aflam sub ameninţarea cuţitului. Am rugat-o frumos să mă lase să merg până la baie la duş, mi-a zis că acceptă, apoi a realizat că am luat-o la dreapta. spre uşa de la intrare. Mi-a aplicat o lovitură pe care am barat-o cu mâna stângă. I-am zis: «M-ai tăiat», dar a urmat o a doua lovitură de cuţit, în zona tâmplei“, mai adaugă taximetristul.

A reuşit, într-un final să fugă la bucătărie, a încuiat uşa şi a sunat la 112. „Când au venit poliţia, ambulaţa, striga că mă iubeşte“, mai spune bărbatul agresat.

Medicii ajunşi la faţa locului au găsit-o pe Luminiţa extrem de agitată, înarmată cu un cuţit pe care îl folosea pentru a ameninţa pe toată lumea. A cedat, într-un final, cuţitul, şi a fost preluată de ambulanţă şi dusă la spital. Urmează ca specialiştii să stabilească dacă femeia avea sau nu discernământ atunci când l-a atacat pe taximetrist.

Luminiţa stătea în chirie în apartamentul de pe strada Babdag (vis-a-vis de mall). Din câte spun vecinii, locuia momentan singură, întrucât prietenul ei este la muncă în Spania.

sursa: adevarul.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/24564/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19