Select your Top Menu from wp menus

Profesorul universitar banuit de pedofilie a fost arestat preventiv

La demersul Procuraturii Generale, astăzi Judecătoria Centru a aplicat în privinţa profesorului universitar măsura preventivă sub formă de arestare şi a eliberat un mandat de arest pe un termen de 30 zile.

Amintim că, acum două zile a fost reţinut preventiv un profesor universitar din cadrul Universităţii de Stat de Medicină şi Farmaceutică „Nicolae Testimiţanu”, iar astăzi procurorii i-au înaintat învinuirea în comiterea infracţiunii de instigare la recrutarea copiilor în scop de exploatare sexuală.

În fapt, profesorul este învinuit că ar fi instigat o altă persoană sa recruteze  băieţi minori pentru a întreţine cu aceştia raporturi sexuale. În cadrul acţiunilor de urmărire penală procurorii şi poliţiştii au identificat 3 minori, cu vîrste cuprinse între 14 – 15 ani, care au avut de suferit în rezultatul acţiunilor infracţionale ale celor doi.

Urmărirea penală continuă.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/24469/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19