Select your Top Menu from wp menus

22 de morti si 59 de raniti in urma unei explozii langa Manchester Arena

O explozie puternica s-a inregistrat, luni seara, langa Manchester Arena, in fata culoarelor de iesire, la cateva minute dupa terminarea concertului artistei pop Arianei Grande. Politia britanica vorbeste de 19 morti si peste 50 de raniti. Investigatorii spun ca ar putea fi vorba despre un atentator sinucigas care a detonat bomba cand lumea iesea de la concert.

Politia cauta piste acum daca nu exista o retea de atentatori sinucigasi considerand suspect modul in care sinucigasul a putut ajunge asa de aproape de public. Se ia in calcul chiar existenta unei celule islamiste si exista temerea ca ar putea urma si alte atacuri.

Atacul nu a fost revendicat pana acum.

La concert au participat peste 20 de mii de persoane, majoritatea tineri. Un purtator de cuvant al Arianei Grande a declarat ca aceasta nu a patit nimic.

Cetățenii moldoveni care au nevoie de asistență se pot adresa Ambasadei Republicii Moldova de la Londra, la numărul de urgență +447895805306 sau la numerele Centrului de Apel al MAEIE: 080090990, 022201047, de pe teritoriul Republicii Moldova, și +37322788722, dacă apelul este efectuat din străinătate.

Linia de urgență instituită de autoritățile Marii Britanii este 01618569400. Ministerul de externe condamnă atacul, exprimă condoleanţe familiilor victimelor şi sprijină autorităţile britanice în lupta cu terorismul internaţional.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/22-de-morti-si-59-de-raniti-in-urma-unei-explozii-langa-manchester-arena/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19