Select your Top Menu from wp menus

200 mii de lei pentru apa si canalizare la Orheiul Vechi

Pentru construcţia reţelelor de apă şi canalizare ale rezervaţiei cultural-naturale ”Orheiul Vechi”, vor fi alocate 200 mii lei. O hotărâre în acest sens a fost luată de Guvern, astăzi, 21 iunie. Banii vor fi alocaţi ministerului Culturii, din fondul de rezervă al Guvernului.
Amintim ca recent una dintre cele mai cunoscute publicații specializată în turism a realizat un clasament în care au fost incluse zece zone de atracţie turistică din Europa de Est, unde o persoană poate să uite de stresul civilizației. Potrivit autorilor clasamentului, o perioadă lungă de timp, Europa de Est a fost jumătatea nedescoperită a continentului, însă lucrurile se schimbă.
Astfel, complexul muzeal Orheiul Vechi din Republica Moldova a ocupat locul patru în clasament.

“Complexul arheologic Orheiul Vechi, cu mănăstirea antică sculptată în corpul de stâncă de calcar, se află într-o zonă sălbatică, stâncoasă, departe de civilizație, și oferă cele mai fantastice priveliști. Peștera mănăstirii a fost săpată de călugări ortodocși ai sec. al 13-lea”, consideră autorii studiului.

citeste: Orheiul Vechi – printre cele mai atractive destinaţii din Europa de Est


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/200-mii-de-lei-pentru-apa-si-canalizare-la-orheiul-vechi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19