Select your Top Menu from wp menus

200 de firme din R.Moldova au restanţe mai mari de 50 mii de lei faţă de bugetul de stat

La 17 noiembrie, „Comunitatea Europeană serbează „Ziua fără datorii”. Acest eveniment reaminteşte tuturor necesitatea de a avea achitate la zi obligaţiile de plată”, se spune într-un Apel al  Serviciului Fiscal de Stat,  citat de  MOLDPRES.

Serviciul Fiscal de Stat invită „toţi contribuabilii care au datorii faţă de bugetul de stat, să se alăture acestei sărbători în sensul stingerii obligaţiilor fiscale şi reaminteşte că datoriile nu pot fi reeşalonate continuu”. Fiscul îndeamnă contribuabilii „să adopte o atitudine responsabilă şi să se conformeze benevol legislaţiei în vigoare”.

În lista contribuabililor cu restanţe mai mari de 50 mii de lei /3185 euro/ la plăţile de bază faţă de buget figurează circa 200 de firme, numărul lor reducîndu-se nesemnificativ faţă de începutul anului.

Curtea de Conturi, care a examinat în august Raportul auditului administrării veniturilor publice de către Serviciul Fiscal de Stat în anul 2011, a constatat că „restanţele fiscale au crescut cu 101,3 milioane de lei, sau cu 8,8% faţă de anul precedent, la situaţia din 31 decembrie 2011 constituind suma de 1247,1 milioane lei”.

sursa: moldpres.md

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/200-de-firme-din-r-moldova-au-restante-mai-mari-de-50-mii-de-lei-fata-de-bugetul-de-stat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19