Select your Top Menu from wp menus

20 de DOLARI daca nu mergi la toaletă

O companie din Chicago a decis sa limiteze pauza de toaleta a angajatilor la 6 minute pe zi, pe motiv ca se irosesc prea multe ore de productie pentru vizitele la baie in afara perioadei de pauza.

Angajatii companiei WaterSaver Faucet din Chicago care petrec mai mult de 6 minute pe zi la baie se confrunta cu masuri disciplinare, scrie CNN. 
Iarna trecuta, WaterSaver a instalat sisteme de carduri pentru accesul la baile din afara fabricii. Compania a ales aceasta masura pentru ca, asa cum sustineau reprezentantii, angajatii petrecerea prea mult timp acolo si departe de linia de productie.

O alta masura introdusa de companie a fost cea de oferire a unui card cadou de pana la 20 de dolari in fiecare luna pentru angajatii care NU FOLOSESC DELOC toaleta in timpul de lucru.

CEO-ul WaterSaver a declarat ca pana acum nimeni nu a fost concediat, dar au fost emise avertismente.

Asa cum declara reprezentatul sindical Nick Kreitman, compania noteaza cat timp petrece fiecare  angajat la toaleta si au fost si cazuri in care unii angajati au fost nevoiti sa explice la resurse umane ce au facut la toaleta.

sursa: TurdeTur.info


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/20-de-dolari-daca-nu-mergi-la-toaleta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19