Select your Top Menu from wp menus

20 de CARICATURI: PUTIN, întruchiparea poftelor IMPERIALE ale Rusiei

Ii apara pe rusii din Transnistria si R.Moldova, in general. Ii apara pe rusii din Crimeea si Ukraina, in general.  Fara a se sinchisi in alegerea metodelor  care variaza   intre  santaj economic si  invazie militara. Asta este Rusia si, in general,  comportamentul ei fata de alte state pe care le vrea supuse.

Azi,  isi ranjeste  coltii imperiali  in   Ucraina. Asta, in timp ce R.Moldova nu poate desclesta labele ursului rasaritean deia de  mai bine de 2 decenii. Nici chiar dupa ce a trecut prin  razboiul care a inceput  cu exact 22 de ani in urma  in Transnistria,   cu Armata a 14-cea ruseasca, cazacii si sovinistii rusi care,  la sute si mii de kilometri de “Patria-muma”,  se cred mai mari peste bastinasi.

Azi, presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este  intruchiparea nazuintelor nostalgico-sovietice si a uneltirilor imperiale  ale descendentilor fideli fostei URSS. El este cell care ii insuflleteste pe rusii si rusofilii imprastiati prin repubicile ex-sovietice si care,  in ingamfarea lor sovina,  cred ca oriunde calca ei este  pamantul  Rusiei.  Acestia il idolatrizeaza  pe ‘tarul’ Putin si aproape ca il pun la icoane, ca si pe neuitatul Stalin.

Altfel il vad pe Putin oamenii cu mintea treaza, iar caricaturistii ii fac portrete care  redau natura hrapareata a unui individ  inarmat si belicos, gata la orice pentru  a-si mentine si largi dominatia.

TopdeTop a adunat de pe  pe internet 20 de imagini-caricaturi care ilustreaza cele sus mentionate:

Click AICI, pentru mai multe

putin (3)

putin (1) putin (2)


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/20-de-caricaturi-putin-intruchiparea-poftel-or-imperiale-ale-rusiei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19