Select your Top Menu from wp menus

Doi oameni au murit la Peresecina, in ultimul incendiu tragic din 2011

Vietile unei femei si  unui barbat au fost curmate de flacarile care , in seara zilei de 29 decembrie, au mistuit camera in care se aflau cei doi. Pompierii presupun ca incendiul a izbucnit din cauzxa unei tigari nestinse.
Potrivit lui Vasile Gutanu, locotenent major, la DSE Orhei, pompierii s-au ocupat de stingerea focului aproape o ora. In camera din epicentrul incendiului au fost gasite cadavrele a doua persoane. Identificarea cadavrelor a reusit abia mai tarziu. Potrivit sursei, cei  doi  s-ar fi  aflat in relatii de concubinaj. Femeia fiind cu vreo 3-4 ani mai  mare decat barbatul, in varsta de 50 de ani.
In fata politiei care, de asemenea, a fost implicata in cercetarea cazului, a fost pusa si sarcina stabilirii proprietarului casei de locuit din satul Peresecina, in care s-a produs tragedia.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/2-oameni-au-murit-la-peresecina-intrun-ultim-incendiu-tragic-din-anul-2011-pe-finalul-anului-trecut/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19