Select your Top Menu from wp menus

Moscova: un moldovean l-a aruncat pe geam pe un rus, amicul sau de pahar

Un moldovean în vârstă de 32 de ani a început anul 2012 într-o secţie de poliţie din Moscova. Chiar în seara de Revelion acesta a aruncat peste geam un bărbat de naţionalitate rusă, care în urma traumelor a decedat.

Potrivit poliţiei ruse, pe 31 decembrie, între victimă şi suspect s-a iscat un conflict. Moldoveanul a bătut rusul, apoi l-a aruncat de la înălţime. Cadavrul bărbatului a fost descoperit pe data de 1 ianuarie sub geamul unui apartament de la etajul întâi al unui bloc de locuit de pe strada Nedelin din Moscova.

Decedatul avea 42 de ani şi era originar dintr-o suburbie a Moscovei. Moldoveanul a fost reţinut şi este cercetat penal.

sursa: 24 hmd.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/2-beti-in-moscova-un-moldovean-l-a-aruncat-pe-geam-pe-un-rus-prieten-de-pahar/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19