Select your Top Menu from wp menus

2 accidente intre Peresecina si Orhei: sofer ars de viu; pieton lovit mortal

In jurul orei 3 noaptea, un  tanar   de 29 de ani din satul Peresecina a fost mistuit de flăcările propriului automobil care s-a incendiat după o tamponare violentă.

Şoferul,  conducînd automobilul de model Audi A6,  pe traseul Chişinău – Soroca  care intersecteaza satul Peresecina,  a pierdut controlul asupra volanului a derapat de pe partea carosabilă unde s-a tamponat într-un pilon electric.

Potrivit lui Alexei Derihvist, inspector, locotenent major in cadrul Politiei rutiere Orhei, in urma impactului cu pilonul de beton armat,  automobilul  a luat foc   imediat,  iar şoferul a rămas blocat în interior primind leziuni grave care au provocat decesul acestuia.

Cu doar cateva ore mai devreme, nu departe de locul accidentului din satul Peresecina,  a mai avut loc o tragedie rutiera.In jurul orei 18:30, in regiunea Centrului „2 Haiduci” a fost tamponat mortal un pieton in varsta de 32 de ani. In timp ce traversa drumul pe pasajul pietonal, barbatul a fost lovit de un microbuz de pe ruta Izvoare- Chisinau.  Pietonu a decedat pe loc in urma tramelor primite.

La volanul microbuzului de model Mercedes 312 se afla un sofer de exact aceeasi varsta ca si victima – 32 de ani, din satul Pohoarna raionul Soldanesti, care a ar fi invocat faptul ca nu l-a observat pe pieton din cauza vizibilitatii reduse pe traseu.

05.11.11 derihvist AUDIO

Dupa cum a mentionat Alexei Derihvist, cele 2 accidente din seara
si noaptea trecute de  sunt cercetate  de Serviciul urmăririi penale al Comisariatului de poliţie Orhei.