Select your Top Menu from wp menus

Orhei. FOTO: 18 planuri de afaceri, cu miză pe granturi de $1000-$2500

Astazi  la Orhei a avut loc prezentarea planurilor de afaceri care ar putea beneficia de  sprijin financiar in cadrul programului “Educaţie şi instruire în domeniul activităţii antreprenoriale şi angajării în câmpul muncii”. 

20 de persoane din raionul Orhei au urmat un curs de initiere in afaceri  organizat la initiativa  Asociaţiei  Femeilor de Afaceri din mun. Bălţi, în parteneriat cu autoritatile locale de la Orhei.

18 planuri ale cursantilor  au fost selectate pentru granturi de lansare a afacerii in suma de la  1000 si 2500 de dolari, in functie de numarul de locuri de munca create. Tatiana Puga,  Preşedintele Asociaţiei de la  Bălţi, a relatat pentru Radio Orhei ca banii vin din partea Fundaţiei Internaţionale „Serviciul de dezvoltare din Liechtenstein (LED), prin intermediul  Winrock Moldova.

  • lansare 2
  • lansare 1
  • lansare 3


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/18483/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19