Select your Top Menu from wp menus

17 poliţişti ruşi ucişi şi 24 răniţi la frontiera între Cecenia şi Daghestan

Ministrul cecen de interne, Ruslan Alkhanov, a declarat, sâmbătă, că un număr de 17 poliţişti au fost ucişi şi alţi 24 răniţi, la frontiera între Cecenia şi Daghestan.

În cursul acestei operaţiuni au fost desfăşurate elicoptere şi artilerie în condiţiile în care, aproape zilnic, republicile din Caucazul rusesc sunt scena unor atacuri, ambuscade şi atentate.

O ‘operaţiune specială împotriva bandelor înarmate ilegale’ este în curs de patru zile şi un grup de şapte combatanţi a fost anihilat vineri, declarase în ajun preşedintele Ceceniei, Ramzan Kadârov.

sursa: timpul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/17-politisti-rusi-ucisi-si-24-raniti-la-frontiera-intre-cecenia-si-daghestan/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19