Select your Top Menu from wp menus

1650 de pedagogi din raionul Orhei îşî marchează sărbătoarea profesională

Corpul didactic din raionul Orhei care  numara 1650 de pedagogi,  s-a completat in acest an de studii cu 31 de tineri specialisti. In acelasi timp, deficitul pedagogilor, in special de fizica si matematica, ii retine in scoli pe multi pedagogi de varsta pensionara.

Margareta Gotca, presedinta Consiliulului raional Orhei al Sindicatelor din Educatie si Învatamant, a declarat ca actualmente in raionul Orhei  activeza 1.650 de profesori.

In acest an, s-au prezentat spre a fi repartizati in  licee, gimnazii si institutiile prescolare   31 tineri spec ialisti. Majoritatea acestora au solicitat angajare in scolile si gradinitee din oras si satele din preajma orasului.

Gotca a mai mentionat ca la inceputul  anului curent  47 de cadre didactice  au atins virsta  pensionara si ca in multe institutii  unde exista deficit de profesori,  mai ales  de  fizica si matematica, pensionarii continua sa lucreze.

Interviul cu liderul sindical al pedagogilor din raion, Margareta Gotca, va fi difuzat la Radio Orhei la ora 15:35.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/1650-de-pedagogi-din-raionul-orhei-isi-marcheaza-sarbatoarea-profesionala/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19