Select your Top Menu from wp menus

16 persoane au ajuns la spital în urma unui accident produs pe traseul Bălți-Chișinău

Un microbuz care transporta persoane la muncă în raionul Strășeni s-a răsturnat după ce s-a ciocnit lateral cu un automobil care efectua o manevră neregulamentar. În urma accidentului produs în această dimineață, 9 octombrie, pe traseul Bălți-Chișinău, 16 persoane din microbuz au fost transportate la spital.

Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a declarat pentru IPN că, în localitatea Cucioaia Nouă din raionul Telenești, un bărbat în vârstă de 63 de ani, conducând un automobil de model Mercedes ML, fără a se asigura, a efectuat manevra de întoarcere într-un loc interzis, pe linie îngustă continuă. Acesta a fost tamponat lateral, pe partea dreaptă, de către un microbuz, condus de un bărbat de 57 de ani.

În urma accidentului rutier, 16 persoane din microbuz au fost transportați la spitalul raional cu diferite leziuni corporale.

Un alt accident grav s-a produs noaptea trecută în apropiere de localitatea Beșalma din UTA Găgăuzia. Un tânăr de 29 de ani a pierdut controlul volanului, mașina a derapat în șanț, s-a lovit într-un copac și s-a răsturnat. În urma impactului, și-au pierdut viața atât șoferul, cât și un bărbat de 42 de ani, pasager pe bancheta din față.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/16-persoane-au-ajuns-la-spital-in-urma-unui-accident-produs-pe-traseul-balti-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19