Select your Top Menu from wp menus

15 fotografii INCREDIBILE facute de doi temerari de la inaltime NEBUNA FOTO

Acrophobia, frica  de inaltime, este a treia cea mai raspandita teama printre alte fobii.  Doi rusi, Vadim Mahora si Vitaly  Raskalov, nu au o astfel de problema.

De fapt,   acestia doi  iubesc inaltimea . Intr-atat de mult, incat se catara pe cele mai inalte cladiri zgarie-nori si alte constructii pe care le  cauta cu tot dinadinsul,  scrie  TopdeTop cu referire la viralnova.com.

Pe 31 ianuarie cand la Shanhai era zi libera, cu prilejul Noului an chinezesc,  cei doi rusi temerari au escaladat o inaltime terifianta, unde au reaizat un film , dar si o serire de fotografii care iti taie respiratia doar cand le privesti:

Pentru mai multe, click AICI

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/15-fotografii-incredibile-facute-de-doi-temerari-de-la-inaltime-nebuna-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19