Select your Top Menu from wp menus

13 oameni internaţi la spital dupa ce au mâncat la cantina socială

Mai multe persoane care se alimentează la cantina publică de pe lângă colegiul de comerţ din Soroca au fost internate în spitalul raional cu intoxicaţii. Centrul Naţional de Sănătate din Soroca a iniţiat o cercetare, iar cauza otrăvirilor urmează să le stabilească laboratorul.
Actualmente, 12 oameni, rămân internaţi în spital pentru tratament. Potrivit CNSP, starea de sănătate a bolnavilor este satisfăcătoare.
La moment, cantina publică şi-a sistat activitatea. Zilnic aici se alimentau circa 140 de persoane, conform listelor aprobate.
Medicii de familie supraveghează starea de sănătate a celorlalţi 127 de persoane care nu s-au intoxicat, dar au mâncat la cantina publică.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/13-persoane-intre-care-2-copii-care-au-mancat-la-o-cantina-sociala-internati-in-spitalul-raional/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19