Select your Top Menu from wp menus

125.000.000 de euro, CAUTIUNE pentru Dmitro Firtash

Tribunalul de la Viena a stabilit o cauțiune-record, in suma  de 125.000.000 de euro pentru eliberarea oligarhului ucrainean, Dmitro Firtash, până in momentul extradarii acestuia catre SUA.

Dmitro Firtash  este acuzat de crearea unei bande criminale și luare de mită. El era vanat de FBI inca din anul 2006. Saptamana curenta a fost anuntat ca oligarhul ucrainean, in varsta de 48 de ani,  a fost arestat in Austria.

Dmitro Firtash este al 14-lea cel mai bogat om din Ucraina, potrivit revistei Forbes Ukraine, cu o avere estimata la 673 milioane dolari (aproape 500 milioane euro), gratie activitatii in sectorul gazelor.

Prin intermediul grupului Rosukrenergo, societate mixta cu gigantul semi-public rus Gazprom, s-a imbogatit prin exportul de gaz rusesc si turkmen in Ucraina. Numerosi experti si politicieni ucraineni au denuntat absenta transparentei si a coruptiei acestui grup.

sursa: National.MD


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/125-000-000-de-euro-cautiune-pentru-dmitro-firtash/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19