Select your Top Menu from wp menus

MTID: Localitati de la Orhei, Telenesti, Rezina, cu drumuri mai bune

Daca acest lucru nu a reusit pe deplin  in ultimii doi- trei ani , atunci va reusi in urmatorii doi-trei ani. Asta, potrivit datelor prezentate de Ministrul  Ministrul Transporturilor si Infrastructurii Drumurilor (MTID),  Anatol Șalaru,  la o conferinta pe care a sustinut-o  marti, 3 aprilie.

Potrivit oficialului,  în perioada 2010-2012 au fost efectuate lucrări de îmbunătățire a părții carosabile pe 180 km de drum, dintre care Rezina-Orhei-Călărași. In 2012  mai sunt preconizatei lucrări de îmbunătățire pe  643 km de drum, dintre care se vor reabilita din investiții externe 73 km.

Din Fondul Rutier și investiții capitale din bugetul de stat vor fi executate lucrări de reabilitare pe  143 km de drum, inclusiv pe drumurle Rezina-Orhei,  Rezina-Orhei (Morozeni-Bravicea), Chișinău-Soroca, Bălți-Sărăteni, etc. Din mijloacele Fondului Rutier, anual vor fi  reabilitati circa 60 km de drumuri.

În total,  a declarat ministrul  Salaru, în perioada 2010-2014 vor fi reabilitați mai mult de 700 km de drum și aplicat tratament bituminos  pe circa 1800 km de drum în aceeași perioadă.

 

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/11516/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19