Select your Top Menu from wp menus

Un moldovean beat a târât un polițist rus pe ușa Hummer-ului său

Urmărire ca în filme în Rusia din cauza unui moldovean beat. Acesta a târât pe ușa Hummer-ului său un agent de circulație, care a încercat să-l oprească pentru exces de viteză și, din mers, la viteza de 160km/oră, l-a aruncat pe marginea drumului. Șoferul a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru aplicarea violenței față de un reprezentant al statului.

Potrivit procurorilor, în seara zilei de 2 noiembre 2011, în Podolsk, regiunea Moscova, moldoveanul, aflându-se la volanul Hummer-ului, a depășit viteza admisă. Polițiștii au încercat să-l oprească, însă șoferul i-a ignorat. Agenții de circulație au început urmărirea, l-au ajuns la semafor, iar unul din polițiști a urcat pe treapta automobilului și a încercat să preia volanul și să oprească motorul. Șoferul rebel nu avea de gând să capituleze.

La culoarea verde a semaforului, acesta a pornit brusc din loc. Polițistului, aflat pe treapta mașinii, nu i-a rămas decât să se țină cât mai strâns de ușa automobilului. Cel de-al doilea polițist a reușit să împuște în roată. El susține că șoferul avea un comportament inadecvat, ieșind de câteva ori pe contrasens, ocolind ambuteiajele și era cât pe ce să lovească trecători.

Cu polițistul agățat de mașină, șoferul a parcurs cca 10 km, timp în care a lovit de nenumărate ori în agentul de circulație. Încercând să scape de „povară”, moldoveanul se apropia de alte automobile sau de semnele de circulație. Mașina poliției, care urmărea Hummer-ul, nu a riscat să deschidă focul din nou, din cauza mai multor automobile ce circulau în apropiere. În final, polițistul a căzut pe marginea drumului, iar șoferul a dispărut de la fața locului.

Moldoveanul a fost găsit abia peste o săptămână, la volanul altui automobil. Acesta a recunoscut că în acea seară circula făr permis de conducere. Șoferul s-a certat cu soția și și-a înecat amarul în alcool.„Omul e viu și sănătos, nu sunt morți sau schilodiți și asta este cel mai important”, spune moldoveanul deja pe banca acuzaților.  Polițistul, într-adevăr, a avut noroc. Căderea din mers s-a soldat doar cu leziuni ușoare.

Sursa: UNIMEDIA cu referire la vz.ru


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/11511/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19