Select your Top Menu from wp menus

11 persoane s-au inecat in zilele de odihna

11 persoane, inclusiv un copil, s-au înecat în zilele de sâmbătă și duminică, în lacurile din republică. În majoritatea cazurilor, persoanele au intrat în apă în stare de ebrietate sau fără a ști să înoate.

Trei tragedii s-au produs sâmbătă, iar opt – duminică. Corpul neînsuflețit al unui tânăr înecat în lacul Ghidighici nu a fost recuperat până în prezent.

Cel mai tragic caz a avut loc duminică în satul Ulmu, raionul Ialoveni, unde un copil de 12 ani s-a înecat în lacul din apropierea localității. Acesta fugise la scăldat, fără a fi însoțit de vreun membru al familiei, și a dispărut sub privirile neputincioase ale prietenilor.

Serviciul Protecţiei Civile îndeamnă populaţia să fie prudenţi când pleacă la scăldat, să evite scufundările în locuri necunoscute, iar pentru cei care nu pot înota, să nu intre în apă la adâncime.

De la începutul sezonului estival, pe teritoriul republicii, au fost înregistrate 29 cazuri de înec, dintre care 7 minori.
sursa:arena.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/11-persoane-s-au-inecat-in-zilele-de-odihna/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19