Select your Top Menu from wp menus

105 laptopuri vor ajunge la profesorii și elevii din R.Moldova pentru instruirea la distanță

105 laptopuri vor ajunge la profesorii și elevii din R. Moldova care nu au acces la tehnica de calcul necesară pentru a studia.

Potrivit Ministerului Educației de la Chișinău, tehnica de calcul ar urma să ajungă în fiecare raion. Laptopurile au fost donate de către Parteneriatul Global pentru Educație prin intermediul UNICEF Moldova.

Rep. Moldova a primit prin aceste programe 70 mii de dolari, pentru susținerea sistemului educațional, în contextul pandemiei deCOVID-19. Din acești bani au fost cumpărate 500 de pachete de suport pentru  preșcolari  și elevii din clasele primare și s-a realizat instruirea la distanță  a educatorilor privind lucrul cu părinții copiilor de vârstă preșcolară.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/105-laptopuri-vor-ajunge-la-profesorii-si-elevii-din-r-moldova-pentru-instruirea-la-distanta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19